Вести од индустријата

Кабелски жлезди за куќиште

2022-09-06


Во живи и индустриски средини, можете да најдете електрични куќишта каде било.

 

Кабелските жлезди во незаменлив дел од обвивката. Потребно е да се изберат соодветни кабелски жлезди за куќиштата.



Пластични кабелски жлездииМетални жлезди за каблиза IP куќишта

 

Пластичните жлезди за кабел и металните жлезди за кабел се најчестите жлезди за кабел што се користат во куќиштата за IP, дизајнирани да го прикачат и да го зацврстат крајот на електричниот кабел на куќиштата, а металните жлезди за кабел не само што можат да помогнат куќиштата да го достигнат одреденото ниво на IP.

 

ЏиксиангПластичните жлезди за кабел се направени однајлон PA66, металните кабелски жлезди се направени од месинг обложен со никел или нерѓосувачки челик.

 

И пластичните жлезди за кабли и металните кабелски жлезди можат да достигнат заштитаvel IP68, отпорен на солена вода, слаба киселина, алкохол, масло, маснотии и вообичаена солвентност. Тоасе најдобрите решенија за куќишта за IP.




ATEX кабелски жлездизадоказ за експлозијаогради

 

Куќиште отпорно на експлозија е куќиште кое е доволно цврсто за да содржи секаков вид на внатрешна експлозија и да го спречи да запали запаливи материи во непосредна близина. 

 

Експлозија доказ кабел жлезда секомплет to terminal the cable access,hold the force of being pulled out for cable and perform the connection management of cable ends.

 

Кабелските жлезди на Jixiang's отпорни на експлозија се изработени од месинг обложен со никел или нерѓосувачки челик, со брза инсталација, безбедност, доверливост на добар пр.oтекција.Иимаат ATEX сертификат, можат да користат единечен или двоен притисок.

 

Верувајте дека нашите жлезди за кабел ATEX ќе бидат најдобриот избор за вашите куќишта отпорни на експлозија.





Џиксианг Connector професионален производител од Кина инуди широк избор на кабелски жлезди за да одговараат на вашите потреби.

Добредојдовте да се консултирате со нас за да ги избереме соодветните жлезди за кабел за вашето куќиште. Со задоволство ќе ви помогнеме.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept