Вести од индустријата

  • Месинг-проводни фитинзи се конектори и фитинзи кои се користат за поврзување на еден дел од каналот со друг или за поврзување на каналот со електрична кутија. Опремата за цевководни и месингани цевки формираат системи за насочување и заштита на жица и кабли. Jixiang Connector е професионален производител од Кина.

    2022-08-23

  • Системите за видео надзор се дел од нашиот секојдневен живот. Кабелските жлезди се совршено решение за да им помогне на системите за видео надзор континуирано непречено функционирање, да ги минимизираат скапите прекини и трошоците за одржување. Jixiang Connector е професионален производител на кабелски жлезди, не само што може да обезбеди сите видови кабелски жлезди, туку може да обезбеди и приспособени услуги.

    2022-08-20

  • При примена, со користење на вентилационен приклучок и жлезда за кабел што дише за да се овозможи брзо изедначување на притисокот за надворешно осветлување и да се обезбеди суво куќиште за долг работен век на светилките.

    2022-08-06

  • IP68 водоотпорни конектори добри за низок напон, се користат во поврзаните кабли за домашни и комерцијални апликации, како што се подводни светла, улични светла, LED светло за поплавување, надворешен дисплеј, надворешни електрични светилки во градина, пумпи за греење и потопни вода. Освен тоа, IP68 водоотпорни конектори е многу популарен кај луѓе кои сакаат сам да си направат, тоа е безбедна алатка за сам. Достапни се 2 пински, 3 пински, 4 пински и 5 пински, а може да биде опција и T конекторот за гранка.

    2022-08-02

  • Во апликацијата, кабелските жлезди за EMC се користат за заштита на електричната опрема од електромагнетни пречки. И за да се обезбеди правилно функционирање на различната опрема во иста електромагнетна средина. ЕМС кабелските жлезди на Jixiang Connector со високо спроводлив, флексибилен ЕМС контакт за стегање широк спектар на кабли.

    2022-07-30

  • Најлонските жлезди за кабли опслужуваат широк спектар на автомобилски пазари низ светот. Jixiang е професионален снабдувач со кабелски жлезди и има своја фабрика. , корозија, киселина и алкали.

    2022-07-20

 12345...8 
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept